ALERGENI
Conform Directivei 2000 / 13 / CE a PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 20 Martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:
1. Cereale care conţin gluten (secară, grâu, orz, ovăz, grâu spelta, grâu mare sau hibrizi ai acestora) şi produse derivate
2. Crustacee şi produse derivate
3. Ouă şi produse derivate
4. Peşte şi produse derivate
5. Arahide şi produse derivate
6. Soia şi produse derivate
7. Lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză)
8. Fructe nucifere, de exemplu migdale [Amygdalus communis L.], alune de pădure [Corylus avellana], nuci (Juglans regia], nuci pecan [Carya illinoinensis – Wangenh. & K. Koch], caju [Anacardium occidentale], nuci de Brazilia [Bertholletia excelsa], fistic [Pistacia vera], nuci de Queensland şi nuci macadamia [Macadamia ternifolia] şi produse derivate
9. Țelină şi produse derivate
10. Muştar şi produse derivate
11. Semințe de susan şi produse derivate
12. Dioxid de sulf şi sulfiţi în concentraţie de peste 10 mg / kg sau 10 mg / litru exprimate ca SO2
13. Lupin și produse derivate
14. Moluște și produse derivate
* Ingredientele din produsele noastre pot fi decongelate.
În cazul în care sunteți alergic sau aveți intoleranță la oricare din ingrediente, vă rugăm să consultați cu atenție lista înainte de a comanda.